like ons op facebook

Inentingen

Om de gezondheid van alle dieren zoveel mogelijk te waarborgen zijn de volgende inentingen verplicht:

Cocktail en Kennelhoest (bordetella) en Ziekte van Weil

Cocktail entingen mogen niet ouder zijn dan 1 jaar.

Kennelhoest en Ziekte van Weil entingen mogen niet ouder zijn dan 1 jaar.

Binnen ons pension is het verplicht dat de hond geënt is voor de volledige “cocktail” en kennelhoest ( in het boekje nr. 8 / Bordetella).
De kennelhoest enting is niet standaard, dit dient u wel aan te geven bij uw dierenarts als u deze enting wilt hebben. 

De entingen moeten minimaal twee weken voorafgaand aan het verblijf in ons pension gegeven zijn.

LET OP: Het blijft voor eigen risico als er bij ons kennelhoest uitbreekt, dan zijn de kosten van de dierenarts aan uw hond(en) voor eigen rekening.

Eveneens dient uw hond voorafgaand beschermd te worden tegen vlooien en teken. Wij adviseren u de vlooienbehandeling bij een dierenarts te halen voor het beste resultaat. Een vlooienband alleen is niet voldoende.

Het vaccinatieboekje of dierenpaspoort dient u bij elk verblijf van uw hond in ons pension mee te nemen. Wij hebben dan op ieder gewenst moment inzicht in de gegevens van uw hond. Zodra u uw hond weer op komt halen krijgt u dit paspoort weer mee.

Indien uw hond medicijnen krijgt, zorgen wij er voor dat hij/zij deze toegediend krijgt. Wij vragen u voldoende medicijnen mee te geven, bij voorkeur in de originele verpakking of een afsluitbaar potje, maar in ieder geval voorzien van de bijsluiter.

Loopse honden kunnen wij in het hoogseizoen niet accepteren! Indien er een mogelijkheid bestaat dat uw hond loops wordt tijdens het verblijf in ons pension dient u vooraf maatregelen te nemen om dit te voorkomen. Uw dierenarts kan u hierover het best informeren.
Te denken valt aan de pil, prikpil of sterilisatie.